Головна » Усі новини

Очистка воды обратным осмосом

21.03.2018

З кожним днем все більше сімей стають щасливими власниками систем зворотного осмосу. Даний вид фільтрів для води став настільки популярним завдяки забезпеченню водою виняткової якості. Існує багато міфів про шкоду фільтрів зворотного осмосу, проте багаторічна практика показує, що вживання води високого ступеня очищення позначається лише позитивно загальному стані здоров'я людини. На нашій практиці зустрічаються сім'ї, які протягом 10-15 років використовують системи зворотного осмосу, для одержання чистої води, з статевими відгуками.

Зворотний осмос - процес демінералізації води шляхом її пропускання під тиском через напівпроникний полімер. У природі можна спостерігати процес осмосу – насичення води солями. Цей процес забезпечують мембрани живих клітин. Придивившись до роботи останніх, вчені розробили технологію виробництва мембран для зворотного осмосу із полімерів. Так у світ вийшла нова і досі не перевершена технологія оберненого осмосу. З тих пір системи зворотного осмосу застосовуються практично в кожній промисловості, медицині, лабораторних дослідженнях, військовими, в домашніх умовах і т.д. 

Очистка води реалізується дрібними порами, діаметр яких не перевищує 0,0001 мкм. В отвори з таким діаметром проходять лише молекули води. Тобто. мембрана затримує практично всі забруднення аж до бактерій та вірусів. Тому вони й мають таку популярність. Вода після мембрани не потребує додаткової обробки.

А що ж із поживними речовинами? Корисні для організму мікроелементи людина отримує переважну з їжею. У воді достатньо лише наявність магнію та кальцію. Наявність у достатній кількості цих солей дозволяє отримати відчуття вгамування спраги. Виробники враховують і цей момент, випускаючи фільтри зворотного осмосу з мінералізаторами. Переважно мінералізація води здійснюється мінералом доломіт. Він додає у воду солі магнію та кальцію.

Цілком природно, що у вас виникне питання де краще купити зворотний осмос в Одесі? У нашому інтернет-магазині фільтрів для води представлений широкий асортимент різних систем зворотного осмосу. Якщо по якомусь фільтру у вас виникло питання, телефонуйте на сайті. Консультант завжди допоможе вам якомога точніше підібрати систему очищення води, що максимально задовольняє ваші вимоги.

Відгуки покупців

Написати свій відгук

captcha

    Замовлення онлайн

    Якщо Ви не впевнені у виборі чи сумніваєтеся, то наші фахівці безкоштовно проконсультують Вас з будь-яких питань, пов'язаних із нашими пропозиціями

    Ви завжди можете отримати консультацію за телефонами:


    Робочі дні: 9:00-19:00
    Субота, неділя: 10:00-17:00


    (048)701-47-90

    (099)100-44-32 Telegram

    (099)100-44-32 Viber

    Новини в блозі

  • 16.10.2019

    АКВАФОР-передовые технологии.

    Завдання фільтра для води АКВАФОР – видаляти із неї шкідливі домішки. У процесі очищення води фільтри в жодному разі не повинні виділяти назад у воду накопичені забруднення та небезпечні для здоров'я людини компоненти. В даному розділі Ви можете дізнатися докладніше про передові технології водоочищення, які день у день роблять Ваше життя кращим.

    Читати...
  • 18.02.2019

    Легкая вода и ее свойства.

    Всю питну воду можна розділити на легку та важку. Легка вода – вода, що складається з молекул, утворених двома атомами водню і одним атомом кисню – H2O. На відміну від легкої, у важкої води замість атомів водню, до складу входять його ізотопи, тобто атоми з зайвим нейтроном. Зовні ця вода нічим не відрізняється від звичайної води, але за фактом – це смертельна отрута для будь-якого живого організму. На щастя, така вода у природі зустрічається досить рідко. Якщо взяти всю воду Землі, то 0,3% її складатиме важка вода. Незважаючи на такий невеликий відсоток, цього цілком достатньо, щоб завдати серйозної шкоди всьому живому.

    Читати...
  • 03.10.2018

    Вода из водопровода опасна.

    Всім потрібно знати, які з домішок водопровідної води шкідливі та вимагають обов'язкового застосування адекватних заходів для їх видалення. Це речовини, які при підвищеному вмісті викликають спочатку алергічні реакції, а потім і збій у роботі внутрішніх органів, аж до смерті.

    Читати...